+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi there
i am superhero in this world! ;)


Entry About Goodies


Tagboard


put your shoutbox / cbox here .

Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


kenapa masa terlalu cepat ? :(
Wednesday, June 6, 2012 | 6:09 AM | 0 like it
:) hye reader .. lame ta update blog nieyh . bz lah almaklom . hehe. . ... nk story .! rindu kak kakak sngt-2 . hmm . dia dtg jumpe aku . ya allah . aku xsngke dia sngup even dia seorang diri jew . demi aku . tuhan npe kau cepat kan masa tok aku bertemu nan kakak . aku xsgup nk pisah nan dia . dia trlalu manja dgn aku . layan karenah aku . tuhan alangkah indah bile aku dpt kakak kndung yg macam 2. tp syg . aku thu dia bkn darah daging aku . tp cume tmpat aku tumpang kasih syg setelah aku hilang sume. even dia bukan darah daging aku . tp aku dah anggp dia kakak kndung aku . selama 3 hari aku jumpa diA  trlalu byk kenangan .TERLALU byk  . :'( . saat dia pelok aku , saat dia cium aku , saat dia layan karenah aku . saat aku tgk mke dia kepenatan ,. aku xberhenti tgk mke dia yg ceria bila ade dgn aku . aku xleyh nk lepas kan dia balik masa td . aku sebak . smpai ngs dpn org ramai . hati aku xkuat . tp aku kena terima kan . dia bkn org sini. dia kena balik tok tumpu kerjaya dia . kakak . aku ngs  tulis benda nie . aku xmmpu than air mata . aku tau aku nie cm dak menglabah ngs sana sini. tp hati aku xthn kak . rindu kt ko YG TERLALU ..sumpah .td aku kejar bas sbb aku nk tgk mke ko kali terakhir time nk balik . aku snggup tgu kau lepas dr gerik . aku syg kau kak . thnx spend time nan aku even 3 hari . aku minx mf if time kite jumpa byk sngt kekurangan aku bg kat kau . :( aku terlalu syg n rindu dkt kau . mlm td aku tidur pukul 2 lebih sbb aku tgk mke kau yg nyenyak tidur n aku pk aku hilang kau pda hari ni 6/5/2012. ya allah sedih nye . kak . terima kasih sbb ada dgn aku . aku xtau nk balas jasa kau mcm mana . smpai skrg kau masih stay dgn aku. kau kakak trbaek .. :( U ARE MY SISTER ONLY IN MILLION SISTER INTHE WORLD ! :'( gonna missyou kakak . simpan gmbr-2 kite elok-2 k . ade mase n pnjg umur aku dtg jumpe kau pulak k <3 <3 <3 :'(

mlm first kite keluar kan kak :) kau pimpin jek tgn aku kan :') imissyou .

time pgy pas bru bgun kan kak ? kau nk ggt aku . aku hug ko ken ? ya allah . aku rindu kak :'(

time nie ko plok aku dr belakang sbb nk snap pic :) ingt ta ? kau chumilll . smpai tipu bapak kau ade lesen samata-2 nk pgy sungai kan ? hehe iloveyousister yanie

kau yg snap ! hehe

aku yg snap ! korang .peace jenama baru hehe :)

time da alek . smpat lgy kite snap menyenap kan ? hehe

time kau nk balik td . kak thu x npe aku cm nie ? sbb aku nk ngs kau dah nk balik kl td . aku serabot pk kan kau dah xde teman kan aku kt rumah lgy :') . papew thnx kak snap kan :))

:) kau ttp dengan senyuman kau :)

gmbr last yg kau suruh aku snap kan ? ayt kau * dik tgkp gmbr aku * :')
aku xleyh lupa sume kenangan dgn aku :')


KAKAK TERIMA KASIH  :') from your little bro :')










Older Post | Newer Post