+Follow | Dashboard
//be mine
Disclaimer



Hi there
i am superhero in this world! ;)


Entry About Goodies


Tagboard


put your shoutbox / cbox here .

Big claps



Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Images by : we ♥ it
Cursor by : Hidayah


DIA MILIKKU
Saturday, June 9, 2012 | 1:05 AM | 0 like it
Semula, ku tak tahu,
engkau juga,
‘kan ingin,
memilikinya.
Bukankah ku lebih dulu,
bila engkau teman ku,
sebaiknya tak mengganggu.

Dia untuk ku, bukan untuk mu.
Dia milik ku, bukan milik mu.
Pergilah kamu, jangan kau ganggu,
biarkan aku mendekatinya.
Kamu, tak akan mungkin,
mendapatkannya, karena dia,
berikan aku, pertanda cinta,
janganlah kamu banyak bermimpi oh…
Dia untuk aku.
Bukankah, belum pasti,
kamu juga, ‘kan jadi,
dengan dirinya.
Dia yang menentukan,
apa yang ‘kan terjadi,
tak usah mengatur ku.
Dia untuk ku, bukan untuk mu.
Dia milik ku, bukan milik mu.
Lihatlah nanti, lihatlah saja,
biarkan aku mendekatinya.
Kamu, tak akan mungkin,
mendapatkannya, karena dia,
berikan aku, pertanda juga,
janganlah kamu banyak bermimpi oh…
[Interlude]
Ku sarankan,
engkau mundur saja.

Dia untuk ku, Dia untuk ku.
Dia milik ku, Dia milik ku.
Lihatlah nanti, lihatlah saja,
biarkan aku mendekatinya.
Kamu, tak akan mungkin,
mendapatkannya, karena dia,
berikan aku, pertanda juga,
janganlah kamu banyak bermimpi oh…
Dia untuk aku. (bukan)
Dia untuk aku.


SPEACIALY FOR M <3



dugaan demi dugaan :')
Friday, June 8, 2012 | 6:16 AM | 0 like it
tuhan .kenapa kau bg byk dugaan trhadap diriku ni. aku mmpu tuhan nk tnggung :'(  . idop aku sentiasa gelisah skunk tuhan . npe kau uji aku dgn cara cm nie :'( tuhan aku xleyh tipu diri aku. aku perlukan dia . aku syg kan dia . dia penting dlm hidup aku. aku thu dia hak org lain. tp aku nk miliki dia tuhan :'( . aku xleyh terima lau dia pergi dr hidup aku. aku thu dia xkn trpikir perasaan aku smpai cm nie tuhan . syg n cinta sngt dekat dia. cukup lah dulu aku dah trpisah dgn dia . now aku xsngup lgy nk hadapi nie suma tuhan . aku dah xde sesiapa lagy dlm hidup aku . aku cuma ade sorang kakak n sorang abg baru n si dia saje . hidup aku bukan mcm dulu lgy tuhan . aku xleyh hidup tnpe dorang .:'( ya allah . aku mohon padamu . jgn menguki aku trllu byk tuhan . aku mohon padamu . aku xsngup pisah dgn dia sekejap . sehari x dpt chat dr dia aku gelisah . hanya kau jew thu pasaan aku nie tuhan . :'( . tlg jgn pisahkan kami lgy even sekejap . hope dia  faham perasaan aku n hati aku nie tuhan . aku da xsngup thn derita nie lgy . dulu aku ilang semua . ex-abg ex-gf :'( now aku dah xde cpe-2 tuhan mengerti aku :'(

kenapa masa terlalu cepat ? :(
Wednesday, June 6, 2012 | 6:09 AM | 0 like it
:) hye reader .. lame ta update blog nieyh . bz lah almaklom . hehe. . ... nk story .! rindu kak kakak sngt-2 . hmm . dia dtg jumpe aku . ya allah . aku xsngke dia sngup even dia seorang diri jew . demi aku . tuhan npe kau cepat kan masa tok aku bertemu nan kakak . aku xsgup nk pisah nan dia . dia trlalu manja dgn aku . layan karenah aku . tuhan alangkah indah bile aku dpt kakak kndung yg macam 2. tp syg . aku thu dia bkn darah daging aku . tp cume tmpat aku tumpang kasih syg setelah aku hilang sume. even dia bukan darah daging aku . tp aku dah anggp dia kakak kndung aku . selama 3 hari aku jumpa diA  trlalu byk kenangan .TERLALU byk  . :'( . saat dia pelok aku , saat dia cium aku , saat dia layan karenah aku . saat aku tgk mke dia kepenatan ,. aku xberhenti tgk mke dia yg ceria bila ade dgn aku . aku xleyh nk lepas kan dia balik masa td . aku sebak . smpai ngs dpn org ramai . hati aku xkuat . tp aku kena terima kan . dia bkn org sini. dia kena balik tok tumpu kerjaya dia . kakak . aku ngs  tulis benda nie . aku xmmpu than air mata . aku tau aku nie cm dak menglabah ngs sana sini. tp hati aku xthn kak . rindu kt ko YG TERLALU ..sumpah .td aku kejar bas sbb aku nk tgk mke ko kali terakhir time nk balik . aku snggup tgu kau lepas dr gerik . aku syg kau kak . thnx spend time nan aku even 3 hari . aku minx mf if time kite jumpa byk sngt kekurangan aku bg kat kau . :( aku terlalu syg n rindu dkt kau . mlm td aku tidur pukul 2 lebih sbb aku tgk mke kau yg nyenyak tidur n aku pk aku hilang kau pda hari ni 6/5/2012. ya allah sedih nye . kak . terima kasih sbb ada dgn aku . aku xtau nk balas jasa kau mcm mana . smpai skrg kau masih stay dgn aku. kau kakak trbaek .. :( U ARE MY SISTER ONLY IN MILLION SISTER INTHE WORLD ! :'( gonna missyou kakak . simpan gmbr-2 kite elok-2 k . ade mase n pnjg umur aku dtg jumpe kau pulak k <3 <3 <3 :'(

mlm first kite keluar kan kak :) kau pimpin jek tgn aku kan :') imissyou .

time pgy pas bru bgun kan kak ? kau nk ggt aku . aku hug ko ken ? ya allah . aku rindu kak :'(

time nie ko plok aku dr belakang sbb nk snap pic :) ingt ta ? kau chumilll . smpai tipu bapak kau ade lesen samata-2 nk pgy sungai kan ? hehe iloveyousister yanie

kau yg snap ! hehe

aku yg snap ! korang .peace jenama baru hehe :)

time da alek . smpat lgy kite snap menyenap kan ? hehe

time kau nk balik td . kak thu x npe aku cm nie ? sbb aku nk ngs kau dah nk balik kl td . aku serabot pk kan kau dah xde teman kan aku kt rumah lgy :') . papew thnx kak snap kan :))

:) kau ttp dengan senyuman kau :)

gmbr last yg kau suruh aku snap kan ? ayt kau * dik tgkp gmbr aku * :')
aku xleyh lupa sume kenangan dgn aku :')


KAKAK TERIMA KASIH  :') from your little bro :')









kengkawan :) ILOVEYOU .khas tok korang .
Monday, April 9, 2012 | 6:01 PM | 0 like it

korang .nie kenangan yg aku penah wat tok korang classmate . hope enjoy .ujung thun nie aku wat video laen okei . pic-2 kita yg 2012 punya .dont worry ..pic korang sume ade lam hp aku .hehe .aku simpan pic-2 korang wat kenangan . :) khas untuk classmate kuh yg trsayang . yg mane xade .aku minx mf tau :) ENJOY <3

HAHA ! hapy bfday kawan :)
Tuesday, April 3, 2012 | 5:07 AM | 0 like it
aiyo .hye fren ! hihi .rini syok gila dpt celebrate bfday kawan aku ( era ) .haha .sian kan kena baling tepung byk-2 .papew un sory lah .hahaha. nie sume plan ekin .haha ! .moto rosak konon .last-2 kena kencing lah kan. kan tepung brtempek kt mke 2 .haha ! syok gila lah rini.. ritu kite kenakan jenab .rini ang lak kena kan haha .pdn muka ! :p ...

#kenagan celebrate bfday ang kawan :)

haha ! befday dia aku yg terok kena .HAHA .HB era

punya ramai plan bfday dia .haha .pdn mke sume kena .:))

hahah ! iloveyou my team !



happy now dengan kengkawan
Saturday, March 31, 2012 | 8:55 AM | 1 like it
hye reader . hehe .rini saje jew bosan pas update blog baru  .nk chot chet lah sikit haha .sbnrnye nk ckp aku rase semenjak dua menjak nie aku hapy semacm jew bila bersama dgn kawan-2 aku.aku xmemilih kawan .tp aku accpt jew sape-2 yg nk kawan ngan aku .lgi-2 xlassmate aku .dulu aku xberapa rapat dgn dorang .xthu npe. aku jd cm berubh .coz aku dapt masuk kepala dgn dorang . leyh go on dgn dorang even selama nieyh hanye kawan cm-2 tu jew. bru aku sedar bhawa .aku nie akn lebih happy bile kawan ade brsama aku .yg fhm aku .aku pown fhm dorang .kongsi mslh dgn dorang .syezly lah mmg hidup aku happy dgn dorang . yup kawan .kalau korang bce nie .korang akn thu aku cm ne selama nie bile ngan korang . ALONG ,MAMAL, NADI, EKIN, BIAH, ARINA, K.YONG ..dorang lah yg sentiase ade ngan aku .weyh aku nk ckp aku syg korang sgt-2 . lau korang xske xpela .aku xkesa .cuma aku nk bg thu kt korang cm ne n ape yg aku rasa bila aku dpt kawan cm korang . korang salu wat bising lam kelas .nyanyi-2 lam kelas .syez rindu .lau leyh pas kita da bis skolah ty .jgn lah lpe kat aku or membe-2 laen ye.sbb kita da bersama 2thun.lam kelas yg same .mybe dulu kita xrapat cm nie coz kelas lain-2 :) ..lagi 1 kita sume rapat ngan cikgu kan. n aku HARGAI sorang membe aku nie.dye da naikkan semangat aku nk blaja thun nie .aku bukan budak PEMALAS lg cm thun-2 sebelum nie.EKIN thnx ea da byk tlg aku n bg aku semangat ..aku terikot cara ang yg minat belajar 2 . thnx kawan .aku xdpt nk balas jase-2 ang kt aku ..yg aku dpt tlg .ialah DOAKAN hang berjaya lam SPM 2012 n dlm idop ang kelak :) N aku xlupa kt along yg everytime ade ngan aku .share-2 mslh peribadi .THNX kawan .. :') aku rase cm nk ngs jew tulis nie thu x !! :') tp syezly TAHUN 2012 nie paling brmkne bg aku kengkawan .aku berterima kasih at korang sngt. u ALL my luvely n my bestie TILL ever 5PD 2012 !


antara kenagan-2 kita :')



Labels: